Kindercoaching

 

Jade, lekker in je vel is ontstaan vanuit Jade kindercoaching. Naast de nieuwe activiteiten die ik bij Jade nu uitvoer blijft de kindercoaching bestaan. Ik coach kinderen vanaf 8 jaar.

Hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen leer ik omgaan met hun begaafdheid en/of gevoeligheid. Het accepteren van het ‘anders zijn’ en goed voor jezelf zorgen is hierin ook erg belangrijk. Faalangst, onderpresteren, fixed mindset, laag zelfbeeld en aanpassingsgedrag zijn dingen die vaak opvallen bij deze kinderen.
Beelddenken is ook iets wat in deze groep kinderen veel voorkomt. Met de beelddenkers ga ik aan de slag via de “Ik leer anders” methode.

Maar ook kinderen die even een helpende hand nodig hebben omdat ze gepest worden, onzeker zijn, moeite hebben met sociale contacten, weinig zelfvertrouwen hebben of een laag zelfbeeld hebben kunnen bij mij terecht.

Ik werk niet met een vaste methode, ik kijk naar het kind. Wat heeft dit kind op dit moment nodig? Hierbij gebruik ik verschillende werkvormen en daarbij kijk ik ook naar de interesses van het kind. We kunnen tekenen, schilderen, praten, naar buiten, een spel doen….alles is mogelijk!

 

Als een kind zichzelf kan, mag en durft te zijn dan gaan veel dingen vanzelf al beter.

Wees maar jezelf, anderen zijn er al genoeg!

Wil je weten of ik iets voor jouw kind kan betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend én gratis kennismakingsgesprek!

Kosten per sessie: 45 euro excl. btw
De kinderen zijn doorgaans met 6 tot 8 sessies goed geholpen.