Magnetiseren

Wat is Magnetiseren?

Magnetiseren is het geven van liefde in de vorm van energie. Hierbij staat het opruimen van blokkades centraal. De balans tussen lichaam en geest wordt hersteld.

Blokkades ontstaan door problemen of situaties die je tegenkomt waar je op dat moment geen raad mee weet.  Een oplossing wordt niet gevonden en het probleem wordt weggestopt. Zo leer je een muur op te bouwen of een masker op te zetten en net te doen alsof er niets aan de hand is.
Als zo’n blokkade lang blijft bestaan en de pijn steeds groter wordt dan ontstaat er een trauma. Dit trauma zet zich vast in je energieveld en kan je uiteindelijk fysieke pijn bezorgen of zelfs  ziek maken.

De taak van een magnetiseur is om die blokkades op te heffen. Jouw energieveld schoonmaken en weer opladen.
Hierbij lig je, geheel gekleed, op een massagetafel. Je mag je heerlijk ontspannen. Het is aan te raden om makkelijk zittende kleding te dragen.

Wat is er mogelijk?

Voor het magnetiseren kun je bij mij in de praktijk komen. De behandeling duurt ongeveer een uur, inclusief gesprekje vooraf.

Ik kan ook voor een behandeling bij je thuis komen.  Het enige wat je nodig hebt is een plek om de massagetafel neer te zetten.

 

 

Heb je nog vragen? Bel of mail me gerust!

Magnetiseren kost 45 euro.